חולה כבר שבוע בדיוק בוירוס כלשהו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2020 | 09:41 | מאת: אמיר

היי, אני חולה כבר שבוע במשהו שחשבתי שזה קלקול קיבה אבל זה עבר לי גם לגרון. יש לי הרגשת סחרחורת כזאת וחולשה, תחושת מחלה כאבי רגליים אבל אין לי חום. היום- שבוע אחרי בתחלת הסימפטומים אני מרגיש חולה וזה לא עובר לי. לא משהו נורא אבל מפריע לו ממש כי אני חלש ואני מרגיש שהלחץ דם יורד לי. יכול להיות קורונה? השתעלתי כמה פעמים אבל זה לא המוטיב המרכזי- זה נראה כזה כללי. יש סיכוי לקורונה? כבר חשבתי שזה מתחיל לעבור לפני יומיים אבל לא..רק הרגשתי טוב יותר לכמה זמן והתבדיתי. עד כמה חשוב לעשות בדיקת קוורנה אם אתה אומר שזה יכול להיות? זה יכול לעבור לי גם לבד, לא? חוייבים בדיקה? הכי הכל הולך לסטטיסטיקה זה לא שאקבל טיפול כמו טראמפ? :)

שלום אמיר, זה יכול להיות, בין השאר, גם 'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות