שכן חולה קורונה- שאלה לרופא.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/10/2020 | 19:14 | מאת: שרית

שלום דר'. בבניין שלנו אובחן שכן כחולה בקורונה לפני כ 3 שבועות. הערב ראיתי שהוא מסתובב בחוץ (ללא מסכה) אני לא יודעת אם הוא כבר החלים. איך לדעתך עלינו לנהוג ? אנחנו לא בקשר איתם ולמעשה די חוששים עכשיו. האם לרדת/ לעלות במדרגות עם מסכה ולדאוג שהבניין יישאר מאוורר זה צעדים מספקים למניעת הדבקה? האם לאחר 3 שבועות הוא עדיין נחשב מדבק? אודה למענה.

שלום שרית, לאחר שלושה שבועות של תחלואה ב'קורונה', המחלים כבר לא נחשב כמדבק, אבל אמור להסתובב במרחב הציבורי עם מסכת פה-אף כמו כולנו. הרבה בריאות אפי

20/10/2020 | 22:51 | מאת: לא מובן

אם אחרי 3 שבועות הוא לא מדבק מדוע הוא צריך לעטות מסכה?

הוראות משרד הבריאות

מנהל פורום מחלות זיהומיות