בעיה חיסונית, סכנת זיהום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/10/2020 | 21:29 | מאת: גלעד

שלום אני סובל מקרוהן לא פשוט ונמצא בתת משקל ותת תזונה ומערכת החיסון לא במיטבה. רציתי לשאול. היה לנו בבית גזר שמסתבר שישב כחודשיים במקרר ואשתי טעמה אותו הערב טרי בלי בישול והטעם רע וברור שהוא מקולקל. עם זאת בטעות אשתי הכינה אתמול מרק ירקות עם הגזר הזה. המרק היה כשעתיים על האש כשעה לאחר רתיחה. היות ולא ידענו שהגזר מקולקל אכלתי לפני שעתיים כ 100-150 גרם גזר מבושל מהמרק. האם אכילה של גזר מקולקל שרתח מסוכנת ובעייתית? תודה רבה

שלום גלעד, אין זה סביר שגזר (מקולקל או לא) שהורתח כשעה או יותר (בתוך מרק) יגרום למי שאכל אותו בעיה זיהומית כלשהי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות