תקופת ימי מחלה בקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/10/2020 | 00:28 | מאת: רפאל

שלום ד״ר אפי היקר שעונה לנו כבר המון שנים . אדם צעיר ללא מחלות רקע היה חולה 4-5 ימים ובזמן ימי המחלה הרגיש כאב גרון כאב ראש וכו.אחרי שבועיים או חודש הוא כבר פחות בסכנה להסתבך? כי למשל על טראמפ כתבו אלו 5 ימים מסוכנים. אם עוברים אותם הסכנה ברובה חלפה? תודה רבה לך תהיה בריא

שלום רפאל, אחרי שבועיים-חודש מתחילת התחלואה בנגיפי ה'קורונ'ה החדשים הסיכוי לפתוח סיבוכי חריפים משמעותיים הוא נמוך (אך לאחרונה נפוצים דיווחים על סיבוכים מאוחרים/כרוניים בקרב מחלימי 'קורונה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות