חיידק קלבסיאלה בשתן.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/10/2020 | 18:00 | מאת: ספיר

שלום רב. אני 4 חודשים אחרי לידה, בבדיקת שתן שעשיתי נמצא כי יש לי חיידק קלבסיאלה פנאומוניה. לא מרגישה תסמינים. הבנתי שמדובר בחיידק מסוכן יעמיד. האם יש לזה טיפול יעיל? האם זה מדבק (יש לי תינוקת קטנה בבית, היא יכולה להידבק?). אני קצת לחוצה. תודה רבה.

שלום ספיר, 1. 'קלביסאלה' איננה בהכרח חיידק מסוכן ואיננה בהכרח חיידק עמיד. 2. ניתן לטפל בזיהומים שגורם חיידק זה בעזרת אנטיביוטיקות שונות. 3. זיהום בדרכי השתן איננו נחשב כמדבק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות