שאלה על חיסון של חברת מודרנה לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/09/2020 | 20:36 | מאת: ביולוגית

ערב טוב ד"ר, בהנחה שאתה קצת בקיא בחיסון של חברת מודרנה השונה מפיתוחים אחרים... מה דעתך בנושא? האם את היית מסכים לקבל אותו? אני פחות

שלום ביולוגית, אין לי דעה על אף אחד מבין החיסונים כנגד 'קורונה' - לרבות זה של חברת 'מודרנה' - שנמצאים בפיתוח. אם וכאשר הם יאושרו לשימוש אז אגבש את דעתי עליהם על פי הנתונים שיחשפו באותה עת. הרבה בריאות אפי

01/10/2020 | 15:16 | מאת: ביולוגית

בניגוד לשאר החיסונים מדובר בחיסון mRna פרושו של דבר שנכנס למנגנון התא התאים שנכנס רנדומליים ועל כן יבטאו את האנטיגן. בעצם כאילו משנה לנו את הדנא

נחכה ונראה

01/10/2020 | 15:59 | מאת: סטודנט

ה mRNA המקודד לחלבון הspike של נגיף הקורונה (שבעזרתו הוא נצמד לתאי הגוף), המוחדר לגוף בחיסון של מודרנה, ייכנס להרבה תאים בגוף. תאים אלו יסנטזו את החלבון ומערכת החיסון תיצור נגדו נוגדנים ולימפוציטים B ו T. לא מן הנמנע שבשלב מסויים התגובה החיסונית לחלבון תפגע בתאי הגוף שמבטאים את החלבון. ייתכן וצריך להמתין כמה שנים כדי להיווכח שלא נגרם נזק.האם סביר?

01/10/2020 | 16:17 | מאת: סטודנט

ראו שורה אחרונה. https://www.phgfoundation.org/briefing/rna-vaccines

נחכה ונראה

מנהל פורום מחלות זיהומיות