שאלה לגבי קורונה אני לחוץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2020 | 13:34 | מאת: מוטי

שלום אני מרגיש מזה שבוע וחצי כאבים במפרקים של הידיים והרגליים וכאבים בשרירים וכאבי ראש התקפי כאב ראש והתקפי כאבים בכל חלקי הגוף כמעט ...אין לי חום ,לא משתעל ואין לי קשיי נשימה רק במפרקים שרירים וכאב ראש שבה לשניות כאב שהולך וחוזר זה יכול להיות קורונה ? אני הולך להבדק היום אם תצא תשובה חיובית הכאבים האלה ילוו אותי לתקופה ארוכה? אשמח לתשובה של דוקטור

שלום מוטי, 1. זה יכול להיות, בין השאר, גם קורונה. 2. אני חושש שאינני יודע מתי התסמינים המתוארים בשאלתך יחלפו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות