התפתחות זיהום אחרי ניתוח?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/09/2020 | 09:44 | מאת: אנונימית

שלום אשמח לשאלה.. עברתי ניתוח pns לפני שבוע וחצי.. התחילו לי כאבים חזקים כמה ימים אחרי הניתוח (אחרי הניתוח לא כאב לי בכלל) והם מתגברים.. בנוסף היום התחילו שלשולים והקאות... האם זה אומר שמתפתח זיהום? אני מאוד חוששת, זה ניתוח שני.. בניתוח הראשון הפצע לא נסגר כמעט שנתיים ועברתי הרבה.. אין לי כוחות לסיבוכים גם עכשיו.. כרגע אני לא במצב של ללכת למרפאה.. קשה לי ללכת... תודה

09/09/2020 | 10:31 | מאת: אנונימית

שכחתי לכתוב שאין לי חום 38 (מדדית עכשיו מתחת ללשום 37.4). תודה

שלום אנונימית, מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה, רצוי זה שניתח אותך לפני שבוע וחצי. הרבה בריאות אפי

09/09/2020 | 19:53 | מאת: אנונימית

אני לא במצב של כת להבדק... אני בקושי זזה מכאבים... הדבר היחיד שאני מפחדת ממנו זה זיהום.. יכול להיות זיהום בלי חום? אם זה כאבים של הניתוח הם יעברו

יכול להיות זיהום מקומי ללא חום.

10/09/2020 | 14:30 | מאת: אנונימית

תודה רבה קבעתי תטר למנתח לשבוע הבא... ודיברתי עם הרופא משפחה בטלפון והוא רשם לי אוגמנטין...

בהצלחה

מנהל פורום מחלות זיהומיות