סיכון בנסיעה ברכבת מירושלים לתל אביב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/08/2020 | 19:59 | מאת: תרצה

שלום רב, אנו נוקטים משנה זהירות כי אמי שבקבוצת סיכון גבוה ביותר(בת 89 על זריקות אינסולין לחץ דם גבוה ועוד) גרה עמנו. נפשנו חשקה ברחצה בים אך הדבר כרוך בנסיעה ברכבת מירושלים לתל אביב וחזור. נציין כי אנו נמנעים ממפגשים משפחתיים וחברתיים ויוצאים רק לקניות ולדברים הכרחיים בשל מצבה. האם נסיעה ברכבת עד תל אביב יהיה בה להגביר את הסיכון ומוטב שנמנע מכך, או שהדבר שקול לקניות בסופר? תודה

שלום תרצה, 1. כיום, במהלך כל שהיה במקום ציבורי בישראל - לרבות בתחנות רכבת ובקרונות של רכבת- ניתן להידבק בנגיפי 'קורונה'. 2. אני חושש שאין ביכולתי להשוות את הסיכון הנ"ל לסיכון שבשהייה בסופרמרקט. הרבה בריאות אפי

25/08/2020 | 16:43 | מאת: גון

קח מונית עדיף..

מנהל פורום מחלות זיהומיות