הבדיקות שנעשות בשדות תעופה באירופה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2020 | 08:03 | מאת: תמיר

ראשית תודה רבה על המענה המקצועי. כרגע מבוצעות בדיקות בכניסה לאירופה, זו בדיקת קורונה, אבקש לשאול לאור התשובות שהשבת, האם יתכן מצב שמשהו חלה ללא סימפטומים, יש לו נוגדנים והבדיקה לקורונה לא לנוגדנים, תראה כאילו הוא חולה, בגלל המצאות נוגדנים? או שיש הפרדה ברורה בין וירוס פעיל לבדיקת נוגדנים. הסיבה לשאלה, שאני אמור להכנס לאירופה, החשש שלי שבארץ לא עשיתי בדיקה בכלל ולא חליתי, אבל להגיע לשדה תעופה באירופה, ופתאום לגדלות שהם מגדירים אותך כחולה, /נשא ,זה להיות בבידוד 14 יום בחו"ל. איזו בדיקה כדאי לעשות בארץ שתקטין סיכוי להמצא חולה טרם הנסיעה, בדיקה לוירוס בארץ או נוגדנים. תודה

שלום תמיר, 1. הבדיקות שמתבצעות בשדות התעופה באירופה הן PCR ל'קורונה' ולא נוגדנים. 2. בחלק מהם הדרישה היא להציג תוצאה של בדיקת PCR שנערכה בארץ המוצא בתוך 72 שעות ממועד ההמראה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות