תוצאות בדיקת מעבדה למה הכוונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2020 | 17:57 | מאת: בר

שלום דר' אילו חיידקים נכללים בבדיקה שנקראת go urine pcr שמתקבלת תוצאה שלה בבדיקה או שלילי או חיובי האם רק זיבה או גם אוראפלזמה נכלל בה? בתודה מראש,

שלום בר, אם עושים PCR רק לזיבה אז התוצאה שמתקבלת היא רק לזיבה (ודומני שזו הכוונה בבדיקה שאת שמה רשמת בשאלה). יחד עם זאת, קיימת בדיקת PCR שמיועדת לאתר מספר 'מיקרובים' (ולא רק זיבה) בדגימת השתן. הרבה בריאות אפי

04/08/2020 | 19:01 | מאת: בר

תודה דר' אז אם הבנתי נכון, ייתכן שבבדיקה שקוראים לה go urine pcr היא בדיקה אחת שכלול בתוכה כמה מיקרובים?

04/08/2020 | 19:03 | מאת: בר

ובמידה והיא יוצאת שלילית משמעותה שכ המיקרובים שליליים?

נראה לי שה- go מרמז על כך שמדובר רק בבדיקה לזיבה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות