זיהום שלא עבר לאחר שבוע אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/07/2020 | 04:09 | מאת: גיא

היי, ישלי זיהום בבוהן ברגל בעקבות ingrown nail , חלק מהעור נהיה קשה למגע באזור, כמו אבן + כשנוגעים באזור אני מקבל צמרמורות של כאב כל האזור כמובן נפוח ואדום הרופא נתן לי אוגמנטין מינון מקסימלי לשבוע, פעמיים ביום + משחה אנטיביוטית פעמיים ביום , אני מחר מסיים את השבוע והזיהום בבוהן רק החמיר, זה רק נהיה כואב יותר וכלום לא השתנה לטובה, יש תור לרופא שוב רק ביום רביעי, ורציתי לשאול האם זה נורמאלי? האם האנטיביוטיקה הייתה אמורה כבר לרפא את האזור ולחסל את הבקטריות? או שזה בסדר שעברו כבר 6 וחצי ימים וכלום לא השתנה למרות ה2 סוגי אנטיביוטיקה פעמיים ביום? במידה וזה היה אמור לחסל את הבקטרויות וזה לא חיסל אותם, האם זה אומר שהם עמידות לאנטיביוטיקה? מה עושים במצב כזה? קראתי קצת על sepsis ואני מפחד להגיע לזה תודה רבה רבה מראש

שלום גיא, 1. זה בהחלט "לא נורמאלי". 2. מה שאתה צריך לעשות זה להיבדק בהקדם ע"י רופא/ה בשאלה של מורסה מקומית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות