תולעים במעיים חוסר שינה ובעיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/07/2020 | 08:37 | מאת: לא משנה

שלון, אני לא מרגישה טוב אני לא יכולה לישון כי יש לי תולעים קטנות לבנות בפי הטבעת שכורמות.לי לגרד וסבל רב ומעירות אותי משינה בבקשה תיתן לי פיתרון לקחתי בעבר אלבנדזול ומבנדאזול והגוף שלי התרגל לתרופה וכבר אין השפעה וזה לא עובר אני משתגעת מחוסר שינה וגרד אני עומדת להשתגע מה אפשר לעשות

שלום לא משנה, אופציה טיפולית נוספת העומדת לרשותך היא תרופה הנקראת pyrantel pamoate במינון של 11 מ"ג לקילוגרם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות