חסר חיסוני iga וקורנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2020 | 14:28 | מאת: ק

לבת שלי יש חסר חיסוני igaועלינו עליו במקרה כשעשינו בידיקת צליאק. כשקראתי על הקורונה קראתי שלנוגדני igaיש תפקיד חשוב... האם היא בקבוצת סיכון? חייבת לציין שהיא לא חולה יותר מאחרים אבל כשהייתה קטנה הייתה משתעלת הרבה והיו דלקות אזניים. כרגע היא בת 10. האם יש ממה לדאוג? האם היא בסיכון?

שלום ק, חולי 'צליאק' שמחלתם לא פעילה אינם נחשבים כנמצאים בקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי מחלת ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

02/07/2020 | 17:06 | מאת: ק

היא לא חולת צליאק ( אחיה כן והוא שומר על דיאטה והוא מאוזן ) עשו לה בדיקה כדי לראות אולי גם היא ואז גילו שיש לה חסר חיסוני של iga - אין לה את נוגדנים האלה- לזה התכוונתי- הם פעילים בהדיפה הראשונה של הוירוס לא? מה ידוע לך על חסר חיסני וקורונה?

שלום ק, מאמר שפורסם ב- 4.6.20 טוען כי חסר בנוגדני IgA הוא גורם סיכון לפתח מחלת COVID-19 חמורה יותר- http://www.remedypublications.com/open-access/host-factors-that-aggravate-covid-19-pneumoniabr-nbsp-5930.pdf הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות