קנדידיאזיס וניתוחי פה כירורגיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/05/2020 | 15:06 | מאת: רוית

שלום אני סובלת שנים מקנדידה מפושטת לרבות בפה (אלביקנס וטרופיקליס) על רקע טיפול לדיכוי מערכת החיסון. צריכה לעבור בשלישי השבוע עקירה כירורגית, שתלים והשתלת עצם וטיפולי שורש. האם טיפולים אלו מסוכנים כאשר יש נוכחות הפטריה בפה ? חוששת מאוד שבזמן הטיפול המערב כלי דם תכנס לי למערכת הדם ותגרום לספסיס.

שלום רוית, אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא/ת השיניים שלך בנוגע לצורך להיבדק לפני הפרוצדורה ע"י רופא/ת המשפחה או רופא/ת א.א.ג ולקבל טיפול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות