עקיצה שנראה כמו עקיצת קרציה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2020 | 21:14 | מאת: אבי

שלום ד״ר הייתי בטיול לפני חמישה ימים ונעקצתי העקיצה נראת כמו עקיצה של קרציה קדחת הבהרות , אשמח לדעת האם זה נראה כך או שזה יכול להיות משהו אחר , שולחת תמונה אשמח לתשובה בהקדם . המון תודה !

שלום אבי, אין ביכולתי לראות תמונות המצורפות להודעות. הרבה בריאות אפי

21/05/2020 | 08:34 | מאת: אבבי

תודה על הייחס המהיר , אני מסה שוב לעלות את התמונה , מקווה שזה יעבוד שוב תודה

שלום אבי, חבל על המאמץ. אין אפשרות להבדיל בין עקיצה שכתוצאה ממנה מתפתח קדחת בהרות לבין כזו שבעקבותיה לא מתפתח זיהום זה. הרבה בריאות אפי

23/05/2020 | 13:16 | מאת: אבבי

המון תודה על התשובה ! כבר עשיתי בדיקות דם ואין שום סימן לזיהום. והעקיצה די נעלמה.

הרבה בריאות

מנהל פורום מחלות זיהומיות