כיצד לנהוג במישלוחים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2020 | 14:43 | מאת: אפי

שלום אני ובעלי בני 62עם מחלות רקע נמצאים בבית ולא יוצאים חוץ מאשר לשפוך זבל נמצאים בבית כבר 3שבועות מזמינים משלוחים מהירקן והסופר יש לנו מגבוניים לחים ללא אלכוהול כיצד לנהוג במשלוח כמו בקבוקי מים של נביעות ביצים בקרוןנים מרק מוכם שלא נימצא באריזה אלא בתיפזורות מעדנים ועוד האם ניגוב של הדברים ללא תכשיר אלכוהול יכול למנוע הדבקה האם אפשר לשים במקרר את קרטוני הביצים ולהוציא כשצריך את הביצים מהקרטון ביצים

שלום אפי, מגבונים "רגילים" (ללא 70% אלכוהול) אינם נחשבים כמחטאים נגיפי 'קורונה'. ביצים אפשר לשטוף במים פושרים וסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות