חיסון פרבנר 13 נגד דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2020 | 16:24 | מאת: דודו

האם החיסון פרבנר 13 יכול להועיל גם נגד דלקת ריאות שגורם נגיף הקורונה?

שלום דודו, סביר שה'פרבנר' 13 יגן על המתחסן - במקרה של תחלואה עתידית בנגיף ה'קורונה' החדש - ר ק מפני דלקת ריאות חיידקית משנית שנגרמת ע"י 13 זני חיידק ה'פנוימוקוקוס' שנכללים בחיסון זה. הרבה בריאות אפי

24/03/2020 | 18:00 | מאת: ר

והאם אנחנו יודעים להעריך, בסדר גודל של אחוז אצל החולים שהסתבכו, כמה אכן פיתחו דלקת ריאות חיידקית שהיא זו שגרמה לסיבוך?

שלום ר', יש דרכים מוכרות לאבחון "דלקות ריאות חיידקיות משניות" לזיהומים נגיפיים. הרבה בריאות אפי

24/03/2020 | 19:18 | מאת: ר

הבנתי, אבל האם אתה יודע להגיד כמה לדוגמה מהחולים קשה היום מוגדרים כך בשל פיתוח "דלקת ריאות חיידקית משנית"?

שלום ר, אני חושש שהנתונים לא נמצאים בידי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות