פעילות גופנית כמניעה לבעיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2020 | 23:28 | מאת: קובי

שלום זה שפעילות גופנית טובה לגוף ולכלל מערכות הגוף זה ידוע. אבל רציתי לדעת כי אני עושה המון ריצות האם פעילות גופנית שכזאת טובה נגד חיידקים בגוף בכללי ובפרט כגון נגיף קורונה? פעילות גופנית כגון ריצה טובה נגד נגיף הקורונה?

שלום קובי, אני מכיר מחקרים שהראו שריצות למרחקים ארוכים עשויות לשפר את ביצועי המערכת החיסונית, אבל לא כאלו שהראו שהדבר משפר את ההגנה מפני תחלואה בנגיף ה'קורונה' החדש. הרבה בריאות אפי

18/03/2020 | 00:12 | מאת: קובי

שלום רופא אחר ששאלתי בפורום אמר לי שפעילות גופנית כגון ריצה מחזק את המערכת החיסונית ותורם במלחמתו נגד חיידקים בכללי וקורונה בפרט אולי זה כי הוירוס חדש ואין לך ולרפואה מספיק מידע לגביו אתה לא חושב ? בנוגע לזה שריצה עוזרת..

לדעתי עדיין לא קיימים מחקרים בנוגע להשפעת הריצה על תחלואה בנגיף ה'קורונה' החדש.

מנהל פורום מחלות זיהומיות