מספר שאלות לגבי מחלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2020 | 11:48 | מאת: שאלה

המקרה - חיכוך מאד שטחי עם איברי מין ואוראלי קצר מאד (אולי 2 שניות) עם מישהי בתשלום. ללא סקס. 1. ביצעתי קומבו 22 ימים אחרי המקרה והתוצאה הייתה שלילית. צריך לבצע שוב אחרי 90 ימים או שזה מיותר? מרפאת לוינסקי טוענים שאחרי 3 שבועות התשובה היא סופית אבל על טופס הבדיקה כתוב שמומלץ לחזור אחרי 3 חודשים למרות שרוב המקרים יאותרו אחרי 3 שבועות. סבלתי מהזעות לילה מספר לילות לאחרונה ללא סיבה נראת לעין, חוץ מחרדה גדולה. ונכנסתי ללחץ אולי זה קשור למרות שהבדיקה שלילית. כל בדיקות הדם והכימיה שלי תקינות כנל בדיקות בלוטת התריס. 2.האם יכולה להיות עגבת ראשונית ללא תסמינים (אתסמינית). כלומר ללא צאנקר. יש כזה דבר? או שזה לא סביר שיקרה? האם יכולה לגרום להזעת לילה? (ללא חום) מתלבט האם להבדק גם ללא תסמינים.

24/02/2020 | 11:57 | מאת: שאלה

אוראלי הכוונה שקיבלתי אוראלי קצר מאד אולי 2 שניות. אני אפילו לא בטוח אם זה היה אוראלי או שסתם נגעה בחלק החיצוני של האיבר שלי עם הלשון. לא ממש שמתי לב כי זה היה מאד מהיר

שלום שאלה, 1. אם אתה בלחץ / בחרדה גדולה מהאפשרות שנדבקת בנגיפי 'איידס' למרות התשובה השלילית שקבלת אז אני ממליץ לחזור על הבדיקה. 2. תיאור בעייתך - הכולל העדר כל פצע כלשהו באבר המין - איננו אופייני לעגבת ראשונית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות