וירוס קורונה מספר שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/01/2020 | 23:26 | מאת: שואלת

שלום דוקטור, מספר שאלות בנוגע לוירוס הקורונה. האם כמו שפעת בתקופת הקיץ הוא אמור להעלם? מי האוכלוסיות שמתות מהוירוס נכון למה שרואים בסין. האם נשים בהריון הן קבוצת סיכון? האם גם אנשים בריאים ללא מחלות רקע מתים מהוירוס הזה? תודה מראש

שלום שואלת, 1. מדובר בנגיף חדש (Novel) ואין לי מושג אם הוא יעלם ומתי. 2. מדובר במחלה חדשה שבה, כך נראה, יכול לחלות (וממנה גם למות) כל אדם. עדיין מוקדם מדי להגדיר את קבוצות הסיכון הספציפיות לתחלואה ולתמותה ממחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות