עוד שאלה בנושא בדיקת מנטו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/01/2020 | 09:27 | מאת: רועי

שלום ד"ר, בהמשך לשאלותיי, אשתי כזכור אמורה ללוות את העובדת הזרה לבדיקת מנטו. לאשתי יובש רציני בכפות הידיים ונהיו לה חתכים מיובש במספר מקומות על גב הידיים בעיקר וגם באגודל. האם יש סיכון לאשתי להידבק בדבר מה (איידס? צהבת?) מכך שתלווה את העובדת הזרה לבדיקה? הרי הבדיקה היא דקירה ובטח ירד לה דם טרי מהדקירה....

שלום רועי, הדבקה של אשתך ב'איידס' או בצהבת במהלך התרחיש העתידי המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות