אובדת עצות אף רופא לא יכול לאבחן מה יש לי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/01/2020 | 03:29 | מאת: בדויה

שלום חייבת עזרה, ארבעה חודשים בקשר עם מישו חדש לפני כן הרגשתי חלשה ועייפה עוד לפני שהכרנו לאחר מכן שכבנו רק עם קונדום הבלוטות לימפה שלי היו נפוחות עוד לפני סובלת מרגישות עזה בהם ובבלוטות רוק שנפוחות משתי הצדדים קשה לי לבלוע ( מרגישה שיש לי גוש) יש לי בלוטות נפוחות גם מעל עצם הבריח ועל הבריח בעצמו עשיתי בדיקה אחת שלושה חודשים אחרים אחרי שהכרנו והיא יצאה שלילי ( שכבנו רק עם קונדום ומין אוראלי לא מוגן ) מה הסיכויים להדבק והאם הבלוטות לימפה שלי שלא יורדות קשורות לאיידס? סובלת מהזעות לילה קלות כאב בבלוטות רוק ונפיחות בפנים לא מבינה ממה זה והאם זה איידס?

24/01/2020 | 03:33 | מאת: בדויה שוב

הופניתי לצילום חזה - תקין בדיקות דם כאשר הרגשתי לא טוב הראו על מחלת הנשיקה גבולית שקיעת דם מעט מוגברת crp תקין תפקודי כבד גבוהים וכדומה ולאחר שבוע עשיתי שוב וכל הבדיקות יצאו תקינות מחדש מעיד עך איידס? סובלת

שלום בדויה, אם בדיקת ה'איידס' שלך היא שליליות אז סביר שלא מדובר ב'איידס' אלא במשהו אחר. הרבה בריאות אפי

24/01/2020 | 15:05 | מאת: בדויה

אם כביכול יש לי איידס ואחותי ואמא שלי משתמשות איתי בסכין גילוח הם יכולות להדבק? השבוע היה לאמא שלי שפעת שנמשכה כמה ימים ועברה זה יכול להיות קשור לזה?

אם כביכול יש לך איידס ואחותך ואמא שלך משתמשות אתך בסכין גילוח הן יכולות להידבק

24/01/2020 | 16:33 | מאת: בדויה

גם אם לא היה על זה דם טרי? ותמיד שוטפים אותו?

אם אין על הסכין דם טרי ותמיד שוטפים אותו אז הסיכון יורד

24/01/2020 | 17:04 | מאת: בדויה

חוזרת אליך עם השאלות הראשונות ; אז מה בכלל הסיכויים שיש לי איידס אם א לא היה לי מחלת חום חריפה - המגע הכביכול לא מוגן הוא רק מין אוראלי כל השאר היה עם קונדום מההתחלה ועד הסוף, יש סיכוי שנדבקתי ? ואני עם בלןטות לימפה נפוחות ובדיקת איידס שיצאה שלילית מה הסיכויים לדעתך?

שלום בדויה, חוזר אלייך עם התשובה הראשונה שלי: אם בדיקת ה'איידס' שלך היא שליליות אז סביר שלא מדובר ב'איידס' אלא במשהו אחר. הרבה בריאות אפי

25/01/2020 | 09:01 | מאת: בדויה

אז מה לדעתך? גם מחלה זיהומית?

שלום בדויה, אני ממליץ לך להמשיך בירור למציאת הסיבה לבעייתך בעזרת רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות