אורובילינוגן 3 גבוה האם התוצאה חריגה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/01/2020 | 00:15 | מאת: אבראהים

שלום אני עובד נקיון בזמן העבודה נדקרתי במזריק שהיה זרוק לאחר 10 ימים הלחתי לרופאה המשפחה עשיתי בדיקת דם לזהומים ושתן כללי הכל היה תקין גם תפקודי הכבד תקינים חוץ מאורובילינוגן היה 3 בשתן השאלה האם התוצאה הזו מעידה על זיהום כבד שנדבקתי ועדיין לא הופיע בדם ועד כמה התוצאה חריגה

שלום אברהים, 1. לא סביר שהאורובילינוגן הגבוה שנמדד אצלך בשתן קשור לדקירה המתוארת בשאלתך. 2. בקשר לסיבות אפשריות אחרות לכך- אני ממליץ לך לפנות לפורום של רופא/ה מומחה/ית למחלות כבד (הפטולוג/ית) או של רופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות