שריטה במכולת על ידי קופאית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2020 | 19:59 | מאת: מאיר

דוקטור שלום, אני מבקש לשמוע את דעתך - לפני פחות משעה המתנתי בתור לשלם. קופאית אפריקאית לא חיכתה שהניח את השקיות ולקחה לי בברבריות מהיד. באותו רגע שלא שמתי לב. הרגשתי שריטה מציפורן שלה. כשהסתכלתי ראיתי שריטה קטנה יבשה ונקודה דמית (ספק יבשה ספק טרייה). שאלתי היא עד כמה אני צריך לדאוג עכשיו ממחלות, אני מניח שאתה יודע למה כוונתי. האם צריך טיפוח מונע?

שלום מאיר, מאיזו מחלה בדיוק אתה חושש? הרבה בריאות אפי

18/01/2020 | 21:24 | מאת: מאיר

הייתי בטוח שזה היה כתוב - איידס, צהבת וכו'...

שלום מאיר, הדבקה בנגיפי 'איידס' או צהבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות