שואלת בהמשך לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/12/2019 | 12:28 | מאת: הפורום הכי טוב שיש

היי, לפני שבוע בערך שאלתי פה שאלה , נדבקתי בזיבה וזה עורר אצלי התקף של הרפס גניטלי שיש לי כבר כ 13 שנה ומתעורר לעיתים מאוד רחוקות. ההתקף היה מאוד חזק יחסית לפעמים קודמות , הפצע התנפח מאוד ואפילו יצא פצע נוסף. לאחר שטיפלתי בזיבה נראה היה שלאט לאט הפצעים מחלימים , כרגע הם מכוסים בגלד אך עדיין מאוד מגרדים. אני שמה לב שלמרות

16/12/2019 | 12:30 | מאת: הפורום הכי טוב

אני שמה לב שלמרות שיש גלדים לפצעים נוספים מדי יום בסביבה שם פצעונים קטנים ואדומים , חלקם שלפוחית בודדה כזו. האם זה משהו נפוץ שבעת החלמה של הרפס מופיעים פצעונים חדשים? זה אומר שמשהו לא בסדר? מעולם לא היה לי דברכזה. תודה אשמח לתשובה ושוב מודה לך מאוד , זה הפורום היעיל והאנושי ביותר שנתקלתי בו ברשת.

שלום, כפי שאנחנו לא כל כך מבינים, במקרים רבים, מדוע 'הרפס' (בנרתיק או בלוע) מתפרץ אצל אדם מסוים דווקא בנקודת זמן מסוימת, כך גם קצב היעלמותו משתנה מאדם לאדם. זאת ועוד, כפי שכבר כתבתי לך בעבר, באזור הפצעים של הרפס יכול להתפתח גם זיהום חיידקי משני שעשוי להתבטא, כמו ה'הרפס', ב"פצעונים חדשים קטנים ואדומים". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות