קוליטיס כיבית בדיקת מנטו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/12/2019 | 19:42 | מאת: ישראל עזריה

היי אני חולה קוליטיס והתחלתי טיפול ביולוגי אינטיביו עשיתי מנטו וצילום חזה והכל תקין אמא שלי גם חולת קוליטיס עשתה הכנות לביולוגיה ויצא לה חיובי המנטו שיש לה שחפת , עכשיו שאלתי זו האם מותר לי להיות בקרבתה אני מקבל טיפול ביולוגי אינטיביו לקוליטיס אשמח לתשובה כמה שיותר מהר תודה רבה

שלום ישראל, אדם שאצלו מאובחנת "שחפת סמויה" (דהיינו, יש לו רק מבחן 'מנטו' חיובי ללא כל תסמין / ממצא אחר) איננו נחשב כמדבק בשחפת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות