שלפוחית סינטמוצין וחבישה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/12/2019 | 19:21 | מאת: עדי

לביתי הת השנתיים הופיעה לפני מספר ימים שלפוחית מחאה נוזל. רופא הילדים ניקז ..ונתן משחת סינטמוצין פריחה פעם ביום. הוא אמר שלא צריך לעבוד את המקום כעת העור מתקלף והעור "החדש" בצבע אדום/ בורדו. ממשיכה במריחת המשחה פעם ביום.. שאלתי: האם זהו הליך תקין שהעור החדש בצבע אדום כהה ולא ורוד בהיר כמו שאר האצבעות? האם הרופא צודק שאין צורך לחבוש את האצבע..שהרי כל היום היא חשופה (והיא בת שנתיים..מכניסה יד לפה ..נוגעת בצעצועים בגן וכדומה) אני חוששת שיכול להתפתח ככה זיהום. תודה רבה דר הלפרין האם

שלום עדי, 1. כשיש דלקת בעור (מזיהום או כתוצאה מגירוי אחר כלשהו) הצבע של האזור המודלק עשוי להפוך לאדום. 2. אם את מוטרדת אפשר גם לחבוש את המקום כשהילדה הולכת לגן ולהסיר את החבישה כשהיא חוזרת הביתה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות