דלקות חוזרות בשתן/ מקרו דנטין - האם מומלץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/12/2019 | 14:12 | מאת: אריק

אימי בת 94 סובלת מדלקות חוזרות בשתן. כפי הנראה, לא מן הנמנע, היא לא מרוקנת כליל את שלפוחית השתן, והחיידק מצוי בשאריות למרות הטפול האנטיביוטי. השאלה: האם מקרו דנטין משך חצי שנה יכול לצמצם או למנוע חזרה של דלקות, ואם כן, באיזה מינון? האם יש המלצה לתרופה אחרת לבעייה זו? אריק

שלום אריק, 'מקרודנטין' במינון 100 - 50 מ"ג ליום עשוי לצמצם או למנוע חזרה של דלקות בדרכי השתן. אופציות נוספות מקובלות לצורך זה כוללות 'רספרים', 'צפוראל' ועוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות