התפרצות הרפס גניטלי לאחר הדבקות בחיידקים שלא ממש עובר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/12/2019 | 12:46 | מאת: חוששת אשמח לתשובה

לפני כשבועיים גיליתי שבן זוגי הדביק אותי בזיבה וכלמידה ובו זמנית התפרץ אצלי הרפס גניטלי שיש לי כבר כ 14 שנה , בשנים האחרונות כמעט ללא התקפים. הוא התפרץ די חזק הפעם עם 2 פצעים ונפיחות עזה. לאחר הטיפול בחיידקים ההרפס הראה סימנים שמתחיל להתרפא (גלד וכו') ופתאום היום אני שוב רואה נפיחות באיזור שיצא ההרפס , כאילו הוא שוב פעיל או עומד לצאת חדש. 1. האם יכול להיות שההתפרצות הקשה הזו קשורה לכך שחלילה נדבקתי במשהו יותר רציני? 2. האם זה יכול להיות מהזיבה ? 3. האם הגיוני שהרפס לא יתרפא(או יתחיל להתרפא ויחזור להיות פעיל לפתע) ככה מעל שבועיים בלי סיבה?

שלום חוששת, 1. קשה לדעת, אצלך ואצל נשים רבות אחרות, מדוע "בוחר" ה'הרפס' להתפרץ דווקא בנקודת זמן מסוימת. 2. אחד ההסברים האפשריים להחמרה במצבך הוא שבאזור פצעי ה'הרפס' שלך התפתח זיהום חיידקי משני. הרבה בריאות אפי

09/12/2019 | 17:55 | מאת: כותבת השאלה

רק רוצה להודות לך על היחס והמענה המהיר:-)

מנהל פורום מחלות זיהומיות