מספר שאלות חשובות לגבי הדבקה, חשוב עבורי מאוד...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/12/2019 | 21:28 | מאת: שי לי

ערב טוב. 1. האם אחוז לימפוציטים נמוך של 0.98 (אבסולוטי) זה משהו שיכול להעיד על הדבקה ב HIV? מציינת שנבדק בעת מחלת חום. 2. האם למישהו שסובל מהרפס סוג 2 התפרצות חזקה של ההרפס של מספר נגעים ונפיחות גדולה זה סימן להדבקה ב HIV? יש לציין שזה קרה בתקופה של מחלה עם חום אך יצא חזק כפי שמעולם לא יצא. 3. תוך כמה זמן מהמגע החשוד האחרון ניתן לעשות בדיקת דם לאיידס שתהיה אמינה מספיק? אשמח לתשובות , אני מאוד מאוד בלחץ. תודה..

שלום שי לי, 1. לא. 2. לא. 3. בדיקת 'קומבו' ל- HIV נחשבת כאמינה למדי החל מכ- 3 שבועות לאחר המגע החשוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות