פצע באף.בהמשך לשאלה שלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/12/2019 | 10:16 | מאת: עדי

לבת שלי בת שנתיים היה פצע בנחיר הפנימי הבחנתי בזה היות והאף שלה בחלק החיצוני- בחוד האף היה מאד אדום ומבריק . עכשיו יש שיפור והאף מבחוץ כבר לא אדום אבל יש פצע פנימי עדיין להשתפר מאד. אבל היום פתאום עלה לה היום ך39.5 האם יכול להיות שלמרות שהפצע ממש השתפר זה חס וחלילה זיהום מהאף שידור למוח או לדם? תודה

שלום עדי, יכול להיות שהחום של בתך קשור לפצע באף ויכול להיות שהסיבה שלו היא לגמרי אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות