פצע מודלק באף לילדה בת 2

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/11/2019 | 14:42 | מאת: נגה

לבת שלי בת שנתיים יש פצע בנחיר הפנימי הבחנתי בזה היות והאף שלה בחלק החיצוני- בחוד האף מאד אדום ומבריק אני מנסה לנקות לה את האף עם מים אבל זה מאד כואב לה איך יודעים אם האודם הוא כתוצאה מזיהום/ הרף מודלק ? מה נדרש לעשות? נכנסו כרגע לסופש כך שהאופציה היחידה להבדק היא מוקד ולא בטוחה אם נדרש. אין חום או משו אחר. יכול להיות שזה זיהום שמסכן אותה?.כמו חדירה חיידק מהאף למח או לדם? תודה

שלום נגה, לי התיאור שלך מתאים לזיהום, ובמקרה כזה מקובל לטפל באנטיביוטיקה מתאימה (למשל 'אוגמנטין'). הרבה בריאות אפי

29/11/2019 | 16:13 | מאת: עדי

לא משחה אנטיביוטית? ואם יש אלרגיה לפנצילין?

אפשר לנסות גם משחה בשם Mupirocin

מנהל פורום מחלות זיהומיות