הדבקות במספרה מהדם של הספר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/11/2019 | 23:44 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר, הלכתי להתספר במספרה היום, ולספר היה פלסטר על האגודל בזמן התספורת הפלסטר נפל לספר והוא המשיך לספר אותי, בשלב מסויים יצא לו קצת דם מהאצבע ואחרי 2 דקות הוא שם פלסטר חדש והמשיך לספר אותי, כשהגעתי לבית בדקתי את כל הראש לוודא שאין לי פצע פתוח כלשהו או שריטה, לא היה פצע או שריטה לאחר התספורת. האם אפשר להדבק במחלה אם הוא סיפר אותי ככה? החשש שלי הוא להדבק במחלה מהדם של הספר

07/11/2019 | 00:25 | מאת: אנונימי

האם אפשר להדבק באיידס או צהבת?

שלום אנונימי, אם הדם של הספר נגוע בנגיפי 'איידס' או צהבת ואם הוא בא במגע עם פצע פתוח שלך- אז כן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות