סיכוי להדבקות STD ואיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/10/2019 | 12:02 | מאת: משה

שלום מה הסיכוי להידבק באיידס בסקס מוגן כאשר האישה במחזור ועל הקונדום היה בסוף דיי הרבה ובנוסף קצת דם נגע בחתך כבן יומיים על האצבע בגודל של 2 ס"מ שהיה פתוח אבל לא מדמם. בנוסף מה הסיכוי להידבק ב STD אחר ממין אורלי שהאישה ביצעה בי ללא קונדום (לא ראיתי אצלה פצעים או משהו דומה)

שלום משה, 1. אינני מכיר מחקר שבדק את סיכויי ההדבקה של גבר ב'איידס' "כאשר האישה במחזור ועל הקונדום היה בסוף דיי הרבה דם ובנוסף קצת דם נגע בחתך כבן יומיים על האצבע בגודל של 2 ס"מ שהיה פתוח אבל לא מדמם". 2. אם האשה סבלה מזיבה, או עגבת, או קונדילומה בלוע- הסיכוי להידבק ממנה במהלך קבלת מין אוראלי לא מוגן נחשב כגבוה. הרבה בריאות אפי

18/10/2019 | 15:46 | מאת: משה

תודה אך לא כל כך הבנתי את החלק הראשון אז אשאל אחרת: אם הקונדום לא נקרע מה סיכויי ההדבקה כאשר האישה במחזור והיה על הקונדום דיי הרבה דם בסיום. מה הסיכויים להדבק כאשר קצת דם מהקונדום נוגע בפצע הנ"ל וישר נשטף בברז?

שלום משה, 1. הסיכוי להדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך מגע נרתיקי חודרני אחד (עם אשה נשאית) ללא קונדום מוערך בכ- 0.05%. סביר שעם קונדום מדובר בסיכוי הרבה יותר נמוך. 2. הסיכוי להידבק במהלך דקירה ממחט רפואית (המכילה דם נגוע בנגיף) מוערך בכ- 0.3%. סביר שבמגע של דם נגוע בפצע פתוח מדובר במספר אחר. 3. אינני מכיר מחקר שבדק את סיכויי ההדבקה של גבר ב'איידס' "כאשר האישה במחזור ועל הקונדום היה בסוף די הרבה דם ובנוסף קצת דם נגע בחתך כבן יומיים על האצבע בגודל של 2 ס"מ שהיה פתוח אבל לא מדמם". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות