האם יכול להיות חיידק טורף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/10/2019 | 16:28 | מאת: עדי

שלום. הבן שלי בן 3.5 יש חו המון עקיצות יתושים ברגליים ,אתמול בלילה ממש גירש חזק עם ידיים מלוכלכות וורד לו הרבה דם. היום העלה חום 38.5-39. ועייף ומותש חסר אנרגיה.האם יכול להיות זיהום בדם כתוצאה מחקירת חיידקים לזרם הדם במהלך הגרוד עם ידיים מלוכלכות? חו"ח חיידק טורף? אנחנו ביום כיפור ולא בטוחה מה לעשות. תודה

שלום עדי, הסיבות לחום של בנך יכולות להיות שונות, ולא בהכרח קשורות לעקיצות היתושים מהן הוא סובל. שרותי רפואת החירום בארץ- למשל 'טרם', 'ביקור רופא' וחדרי המיון- פתוחים גם ביום הכיפורים. הרבה בריאות אפי

08/10/2019 | 16:54 | מאת: עדי

תודה. האם לדעתך זהו מצב שדורש פניה דחופה למוקד? האם סביר מצב של זיהום בדם כזה?

שלום עדי, אני מקווה שמצב הילד כבר השתפר, ואם לא- מומלץ לקחת אותו לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות