מה השיקום אחרי דלקת קרום המוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/09/2019 | 00:43 | מאת: דלקת קרום המוח

שלום דוקטור. אני לפני שלוש שנים חליתי בדלקת קרום המוח. קבלתי טיפול אנטיביוטי ואחרי חודש וחצי בבית חזרתי לעבודה. אחרי כחודשיים כאבים חזרו ושוב אושפזתי. כאבים עזים. עשו לי בלאד פאץ כי חשבו שזה דליפה מעמוד השידרה. מאז אני לא מצליחה לחזור לשיגרה. המצב השתפר מבחינה תפקודית, כלומר בהתחלה לא יכולתי ללכת כול צעד הרגשתי בראש ונסיעות ורעש , הייתי שומעת הכול בעוצמה. כול הבדיקות תקינות , כולל mri. אבל אני לא מצליחה לתפקד. כול נסיעה, המצאות בין אנשים, רעש, מוזיקה, תנועה סביבי גורמים להתקף ולחץ בראש, חוסר שיווי משקל וסחרחורות. דפיקות לב , גלי חום וצורך לשכב. לפעמים זה נמשך ימים עד שנרגע. אני מקבלת 75 מ"ג אלטרול ו80 פרולול. ולוקחת רקוסת פלוס כש זה לא מספיק. גם הליכה בשבילי זה מאמץ. מיואשת כי אף אחד לא מסביר למה וממה זה קורה? ומתי זה יעבור?

שלום, אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך הנ"ל לרופא/ה נוירולוג/ית. הרבה בריאות אפי

09/09/2019 | 06:37 | מאת: אני

אין להם תשובות. פניתי כבר לכמה. אף אחד לא יודעעה

שלום, אני חושש שגם לי הנושא לא מוכר מספיק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות