האם יש טעם להבדק ל-HIV?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/09/2019 | 17:54 | מאת: עומר

מצטער על השאלה, האולי דבילית, אבל...אתה יודע... לפני שלושה שבועות קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי. אוראלי בלי קונדום וואגינלי עם קונדום. 1. תחת הנחה של שימוש תקין בקונדום, האם יש סיכוי סביר להדבק ב-HIV? או סיכוי אבל לא סביר? 2. האם לטרוח ללכת להבדק? "אתה היית הולך?" 3. אם יש לי כרגע מחלה כמו צינון וכאלה, האם זה משפיע על תוצאות הבדיקה? קומבו. תודה רבה!

שלום עומר, 1. לא. 2. אני לא הייתי הולך (בהנחה שהשימוש בקונדום היה כהלכה). 3. לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות