מקרה שקרה לי היום ואשמח לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2019 | 13:52 | מאת: טלי

שלום רב, רציתי לשאול שאלה, אני עובדת במסעדה, היום נכנסתי בזמן לחץ לתוך המטבח וחיכיתי שיתנו לי משהו, עברו לידי מלא טבחים ואחד מהם הניף את ידו ואז הרגשתי שמשהו נכנס לי ישירות לתוך העין ומיד שיפשפתי אותה. בנוסף ראיתי על המשקפיים שלי כתם אדום קטן. הפחד שלי הוא שזה היה דם של טבח שנחתך שנכנס לי לתוך העין. האם עליי לחשוש מהדבקות באיידס מסיטואציה כזו? תודה

שלום טלי, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות