פענוח תוצאות דם של מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/06/2019 | 14:55 | מאת: אפרת

אני בשבועות האחרונים סובלת מתסמינים שנראים כמחלת הנשיקה עשיתי בדיקות דם אשמח לדעת מה הם אומרות האם באמת יש לי את מחלת הנשיקה?תודה מראש CMV-IGG 120.30 U/ML POSITIVE החל מ28-02-16 שינוי ערכי ייחוס ( CMV IGG <6 AU/ML = NEGATIVE) החל מ28-06-16 הוסף טווח גבולי (CMV IGG 6-20 AU/ML = BORDERLINE) ( CMV IGG >20 AU/ML = POSITIVE) עד 28-02-16 ( CMV IGG <12 U/ML = NEGATIVE) (CMV IGG 12 -13.9 U/ML = BORDERLINE) ( CMV IGG =/>14 U/ML = POSITIVE) CMV-IGM BORDERLINE EBV-IGM POSITIVE image description CMV IGM METHOD 2 (VIDAS) NEGATIVE image description CMV IGG AVIDITY VIDAS 0.78 INDEX High Avidity INDEX <0.4 LOW AVIDITY 0.4-0.649 BORDERLINE AVIDITY 0.65 HIGH AVIDITY =/< image description EBV EBNA (IGG) NEGATIVE 3> ( EBNA IGG <5 U/ML = NEGATIVE) (EBNA IGG 5-19.9 U/ML = BORDERLINE) ( EBNA IGG =/>20 U/ML = POSITIVE)

שלום אפרת, הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת לאחרונה ב- EBV (הגורם השכיח בארץ ל'מחלת הנשיקה'). הרבה בריאות אפי

13/06/2019 | 16:39 | מאת: אפרת

תודה על התשובה דוקטור האם זה מסוכן הוירוס הזה עכשיו או בעתיד? הרופא נתן לי טיפול ברוקסו ל10 ימים נשארו לי עוד 5 ימים האם להפסיק?

שלום אפרת, 1. רוב האנשים מחלימים מזיהום שנגרם ע"י EBV באופן עצמוני וללא סיבוכים. 2. בקשר להפסקת הטיפול האנטיביוטי שהומלץ לך- עלייך לפנות ישירות לרופא שהמליץ על טיפול זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות