נגישות
נגישות

זיהום אפשרי לטיפול אנטביוטי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2019 | 23:11 | מאת: טל

שלום דר' לפני כ6שבועות הרגשתי בלוטות לימפה מעט מוגדלות במפשעות. נשלחתי לבדיקות דם שתן גניקולוג.כירורג(שטען שמעט מוגדלות אך אינן חשודות ואין צורך בבירור). בדיקת אולטרסאונד הראתה מס בלוטות ב 2 הצדדים שהגדולה בינהם 22ממ בעלות מבנה שמור. בכל זאת הגניקולוג הפנה לבדיקות למחלות מין ויצאה תשובה חיובית של: UREA/PARVUM-PCR . בגדול נאמר שבדכ לא מטפלים בזה אך לאור התלונות שלי (שהבלוטות בצד ימין בלבד מציקות ויש הרגשה של אי נוחות) אז ניתן להשתמש בדוקסילין 100 למשך 10 ימים פעמיים ביום. שאלתי האם זהו באמת זיהום שיכול לגרום לבלוטות לגדול מעט? באם כן האם דוקצילין זאת התרופה המומלצת? פשוט קראתי עליה קצת ויש לה מלא תופעות לוואי במיוחד לסובלים מהכיבה. תודה וסליחה על אורך השאלה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום טל, אני מתקשה למצוא קשר סיבתי בין תוצאת הבדיקה שצרפת לבין ההגדלה לכאורה ואי הנוחות שיש לך בבלוטת הלימפה במפשעה מימין. הרבה בריאות אפי

13/06/2019 | 10:04 | מאת: טל

קודם כל תודה על המענה המהיר אז לפי מה שאתה אומר אין טעם לקחת את האנטיביוטיקה כי אין קשר בין הדברים? אני באמת כבר נואשת ומנסה להיאחז במשהו אבל אם זה לא מה שיטפל בבעיה שלי למה לי לקחת את הטיפול הזה? תוכל לתת לי אולי כיוון לבדיקה? כי הבנתי שבלוטות מוגדלות לרוב זה בעקבות הליך זיהומי כלשהו ונאמר לי שזה סוג של הליך זיהומי.... תודה מראש וסליחה על השאלות המרובות

שלום טל, הגורם השכיח להגדלת בלוטת לימפה במפשעה ימנית הוא פצע או זיהום אחר ברגל ימין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות