נפצעתי במקום העבודה מחפץ חד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2019 | 01:10 | מאת: רמי

שלום לך ד"ר נכבד.אני עובד בתור איש שיפוצים היום באתר היו איתנו צוות עובדים חדש ונפצעתי ברגל מהשפיץ של הארגז כלים שהיה חד מאד.היו על הארגז סימנים אדומים שככל הנראה הם סימניי צבע.אם חס וחלילה בכל זאת זה היה סימני דם יבש האם עליי להיות מודאג מהדבקה באיידס או צהבת בכזה מצב?תודה רבה.

שלום רמי, 1. אם מדובר בדם טרי הנגוע באחד הנגיפים הרלוונטיים- אז הדבקה כזאת היא אפשרית. 2. אם מדובר בדם שהתייבש לחלוטין- אז הדבקה כזאת היא בלתי סבירה. 3. ואם מדובר רק בצבע- אז הכל טוב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות