מחלת הנשיקה..........

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/06/2019 | 15:50 | מאת: רות

דר' הלפרין היקר שלום וברכה בני בן ה - 10 חודשים מזה עשרה ימים עם חום שלא יורד (39), למרות מתן אנטיביוטיקה. בבדיקה נמצא גרון מודלק. לאחר שהחום סירב לרדת נשלחנו לבדיקות רפואיות. נאמר לנו כי החשד הוא למחלת הנשיקה. טרם התקבלה תוצאת המונו, אבל כן התקבלו תוצאות המצ"ב mch- 25.1 mchc-31.8 lymphocytes-48.3 monocytes-6.4 eosonfiles-0.2 תפקודי כליה תקינים קלציום תקין alt -41 ast got-78 ldh-657 esr-68 דר יקר, אני מאוד מודאגת. רוצה לדעת אם יש מקום לדאגה. האם הבדיקות מורות על מחלת הנשיקה והאם צריך להתפנות למיון? במידה וזו מחלת הנשיקה כמה זמן חולף עד שהחום ירד והילד יחזור לעצמו? אשמח בתשובתך מאוד ובעיקר אשמח באם תרגיע. בברכה אמא דואגת

שלום רות, 1. הבדיקה שצרפת איננה אבחנתית ל'מחלת הנשיקה'. 2. אני ממליץ על בדיקת רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

04/06/2019 | 17:39 | מאת: רות

Cmv יצא כעת חיובי Crp 4

שלום רות, החום ב'מחלת הנשיקה' נמשך בדרך כלל מספר ימים/שבועות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות