צריבה בשתן ובנרתיק לאחר בירורים רבים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/05/2019 | 02:53 | מאת: שרון

דר הלפרין שלום רב, לפני שנה וחודשיים הייתה לי דלקת בשלפוחית. ניתן לי מונרול וחשתי שהדלקת לא עברה. הייתי אצל אורולוג ואצל אינספור גניקולוגים, המומחים ביותר בארץ נערכו לי בדיקות std תרביות נרתיק פטרת שתן ומה לא. הכל יוצא תקין. למעט הפאפ שיוצא אסקוס ובדיקת pcr לhpv שיצאה תקינה ללא הימצאות הוירוס. נערכו לי גם אינספור קולפוסקופיות שהדגימו צוואר תקין. אובחנתי על ידי מומחים כלוקה בויסטיבולטיס אולם איני קונה את זה. בשנה וחודשיים האחרונות אין יום שאני לא קמה עם צריבה והולכת לישון עם צריבה. גם בשופכה וגם בנרתיק. הייתי בפיזיותרפיה של ריצפת האגן, אני בדיקור, בטיפול פסיכולוגי ומה לא? אני אובדת עיצות. אני בת 36. יש לי ילד בן 8.5. אשמח לכל חוות דעת כי אני מרגישה נורא.תודה.

שלום שרון, כאשר את אומרת שלפני שנה וחודשיים היתה לך 'דלקת בשלפוחית', האם את מבססת זאת על תרבית שתן שהיתה חיובית באותה עת? הרבה בריאות אפי

31/05/2019 | 22:26 | מאת: שרון

אכן כן וניתן לי מונרול ולא חשתי שעזר אחכ שני סבבים של אנטיביוטיקה למרות שתרבית יצאה תקינה. החיידק שהיה הינו אי קולי. מאז תרביות תקינות.

31/05/2019 | 22:27 | מאת: שרון

אני אשמח לכל כיוון או מחשבה.

שלום שרון, אני חושש שאין לי רעיונות נוספים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות