הפרשה נרתיקית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/05/2019 | 10:35 | מאת: מורן

לפני כשבועיים החלו לי תחושת יובש עד לכדי צריבה לקחתי נרות אגיסטן (באופן לא סדיר בעקבות המחזור) - לא הועיל . ביצעתי בדיקות תרבית, pcr, משטח וכולם יצאו תקינות. עם זאת התופעות עדיין קיימות והחלה הפרשה לבנה. הרופא רשם לי אגיסטן קרם, שרק מחמיר את הצריבה. וכדור לבליעה שגם לא הועיל. האם יכול להיות שאחת הבדיקות יצאה שגויה?

שלום מורן, 1. כל בדיקה עשויה להיות שגויה. 2. יחד עם זאת, עדיין יכול להיות שאת סובלת מזיהום שנגרם ע"י פטריה שעמידה ל'אגיסטן' הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות