שלבקת חוגרת - ואיידס .

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2019 | 22:53 | מאת: איתי

שלום ד״ר הלפרין , שמי איתי ואני בן 28 לאחרונה פרץ לי שלבקת חוגרת באיזור הבטן התחתונה - מוקד אחד עם מעט פצעים, הרופא עור איבחן כי מדובר בשלבקת חוגרת. אחרי קריאה נרחבת באינטרנט הבנתי כי יש חשש ממשי למחלת האיידס , אומנם לא קיימתי יחסים לא מוגנים אך ורק מין אוראלי לא מוגן כאשר אני הצד המקבל( סליחה על הפירוט ) אני רוצה לציין כי אני יחסית בתקופת לחץ בין עבודות ובנוסף אני מטופל בסטרואידים פליקסונז וסימביקורט , ולוקח באופן קבוע פאקסט . האם יכול להיות שיש קשר ללחץ ולתרופות שאני נוטל ? או שאני צריך לבצע באופן דחוף בדיקת איידס . תודה על ההקשבה

שלום איתי, התפרצות של שלבקת חוגרת, גם בגיל 28, איננה מהווה הוריה חד משמעית לביצוע בדיקת 'איידס'. יחד עם זאת, אם אתה חושש שנדבקת בנגיף זה אתה מוזמן להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות