שאלה: שאירות לבן בכיפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/05/2019 | 18:25 | מאת: דן

שלום, אני בן 35 ללא נימול, כבר כמה ימים בכל בוקר מאוחרת כאשר אני מתכנן להשתין, מושך את עורלה ואני רואה שאירות שטוחות בצבע לבן שמכסה את כל הכיפה, כאשר אני אוסף את כל שאירות בכיפה וזה הופך מעין "גבינה לבנה". לאחר כמה ימים איך שקמתי ממיטה לשירותים וראיתי שתי טיפות לבנות (טיפות כמים ולא ג'לי כזרע) יוצא מפתח השופכה ואני מניח שזה גורם לכסות את הכיפה בלבן. ברצוני לציין שאין לי כאבים ואין ריח במהלך השתנה מה זה יכול להיות? לאיזה רופא עליי לפנות? תודה רבה

שלום דן, זה יכול להיות- למשל- זיהום פטרייתי, וכל רופא/ת משפחה אמור/ה לדעת לזהות זאת בבדיקה. הרבה בריאות אפי

22/05/2019 | 08:47 | מאת: דן

שוב שלום, תודה על מענה, הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי מקל של מעבדה כדי לקחת את תרבית מהפרשה פין, למחרת עד היום הופסקו לי הפרשות. ממה זה נובע? האם יש קשר למחלת מין? כיצד להיזהר? תודה רבה!

שלום דן, כיוון שאין לי אבחנה גם אני לא יודע "ממה זה נובע, האם יש קשר למחלת מין, וכיצד להיזהר". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות