קונדילומה על הפין.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/04/2019 | 07:53 | מאת: בן 28

שלום לפני כמה חודשים שמתי לב לנקודה קטנה בבסיס הפין ולא התייחסתי עד ששמתי לב שהיא קצת גדלה וגם לידה גדלה עוד אחת קטנה ניסיתי למשוך אותה אתמול ללא הצלחה (כמעט יצא דם) ואז מצילום בטלפון וזום זה היה נראה כמו כרובית והבנתי שמדובר בקונדילומה. בצילום הצלחתי לזהות גם עוד אחת נוספת באמצע הפין שממש ממש קטנה אם לא הצילום גם לא הייתי רואה. הייתי כבר היום אצל רופאת עור ונתנה לי קונדילוקס למריחה פעם ביום ל-5 ימים. 1. האם אני צריך למרוח גם על הקונדימולה הפיצית שגיליתי? לא הראיתי אותה לרופאה אפילו. 2. האם אני לא צריך לעשות בדיקות קולספוקפיה או hpv pcr ? (אם אפשר הסבר גם מהי בדיקת קולספוקופיה ) 3. לאחר שהיבלות ייעלמו האם אני יכול להדביק ביחסי מין ? 4. ההוראות של קונדילוקס הן פעמיים ביום ל 3 ימים, האם ההוראות של הרופאה שלי תקינות?

שלום בן 28, 1. אין ביכולתי לאבחן בפורום אינטרנטי את הגורם לממצא הזעיר שגילית באמצע הפין שלך, או להמליץ על טיפול בממצא זה. 2. קולפוסקופיה הוא הליך אבחון רפואי המראה תצוגה מוגדלת של צוואר הרחם, ושל נרתיק והפות, ומן הסתם הוא לא רלוונטי לגביך. 3. אם יש לך חשש שנדבקת ב- HPV אתה יכול לבצע בדיקה מתאימה כדי לאבחן או לשלול זאת. 4. הנחיות הרופאה שלך בנוגע ל'קונדילוקס' הן המקובלות לשימוש בתכשיר זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות