מחלת הנשיקה - דלקת גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2019 | 19:23 | מאת: רונה

אובחנתי לפני כמה ימים במחלת הנשיקה ע"י בדיקות דם. דלקת גרון מאוד חריפה עם תפליטים לבנים ושקדים ענקיים . סובלת מכאבי בליעה איומים, מתקשה לבלוע רוק, ולכן כמעט לא אוכלת ושותה מה שכמובן לא תורם להתגברות על המחלה. האם מלבד משככי כאבים וסטרואידים שהציעו לי יש עוד מה לעשות? מחפשת משהו שיקצר את משך המחלה ולאו דווקא רק יקל על התסמינים. אם יש משהו מומלץ מהרפואה האלטרנטיבית אשמח גם לשמוע. תודה, וחג שמח.

שלום רונה, נסי להפנות את שאלתך לפורום העוסק ברפואה אלטרנטיבית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות