וירוס בטן- מתקשה להתאושש....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/04/2019 | 10:15 | מאת: יעל

שלום, חטפתי השהוע וירוס עם הקאות קדות ומתמשכות ושלשולים קשים. עוד באותו יום התייבשתי וקיבלתי עירוי. במוקד ביצעו בדיקות דם ושתן ולא מצאו חיידק /סיבה אחרת. עם זאת, 3 ימים אחרי אני מתקשה להתאושש. לא מקיאה ולא משלשלת אבל בתחושה כללית פיסית רעה ולא מסוגלת לאכול. מרגישה כל הזמן חלשה כמו אחרי צום ארוך. אני שומעת על עוד ועוד אנשים שנדבקו בוירוס דומה. האם נתקלת בוירוס זה לאחרונה במסגרת עבודתך? והאם אכן השפעת הוירוס יכולה להיות כה ארוכה וקיצונית כמו שקורה לי כעת?

שלום יעל, עקרונית, כן. מעשית, אני נמצא עתה במוזמביק וכאן הגורמים לשלשולים בימים טרופים אלו הם אחרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות